Vorige Artikel 14 van 36 Volgende

Christelijke Journal

Artikelnummer: 2202
€ 19,95

Dit unieke JOURNAL is een handvat om jou dagelijks en wekelijks structuur te bieden om steeds meer het leven te gaan leven zoals God dat voor jou heeft bedoeld. Iedere dag weer.

Het is géén vastomlijnd stappenplan naar een heilig leven. Wij willen jou alleen een heel praktische houvast bieden om samen met God aan de slag te gaan, te leren écht te leven en dit daadwerkelijk stapsgewijs in te plannen.

Aan het begin van het christelijke journal leggen wij je op een duidelijke manier uit hoe je dit JOURNAL precies kunt gaan toepassen aan de hand van een model dat wij ontwikkeld hebben op Bijbelse principes: de Levenslens. Wanneer je dit in afhankelijkheid van God, vanuit Zijn Geest, gaat toepassen, merk je dat je op een nieuwe manier leert kijken naar jezelf en naar de wereld om je heen. Het geeft je een vernieuwd perspectief. Je gaat God betrekken in al je levensgebieden. En vanuit dat perspectief wil je ook leren en groeien. Groeien naar het Leven zoals God dat voor jou bedoeld heeft. Zodat je écht leert leven. En anderen God door jou heen zien schijnen.

We gebruiken 4 heldere stappen om steeds weer met een doel aan de slag te gaan: leren, verbinden, doen en reflecteren. In het JOURNAL leggen we helemaal uit hoe je dit kunt toepassen op je weekplanning en in je dagplanning. En nee, er is geen goed of fout, sommige doelen zijn onderdeel van een levenslang leerproces. Waarbij God je Meester is. Verwacht je groei daarom ook echt alleen van Hem.

“Laten wij onze blik gericht houden op Jezus, de grondlegger en voltooier van ons geloof.” (Hebreeën 12:2).
Dát is de basis van dit JOURNAL en dat is waar we ons naar uitstrekken door het groeiproces in het JOURNAL heen.

Dit JOURNAL is ontstaan vanuit een verlangen om te blijven groeien naar Jezus, en een stok achter de deur te hebben, om te kunnen blijven willen groeien. We hebben gezocht naar methodes, ideeën uitgeprobeerd en deze steeds verder uitgewerkt. Dit is het resultaat, waar wij je graag in willen laten delen. Ons verlangen en ons gebed is dat anderen zullen zien dat Hij leeft door de manier waarop jij ÉCHT LEEFT.

Lay-out en inhoud JOURNAL

De journals zijn beschikbaar in de kleuren roestbruin, olijfgroen, herfstgeel en matzwart, eventueel voor ieder kwartaal één. De omslag is hardcover. De eerste pagina’s vormen een handleiding en informatie over de levenslens om dit journal concreet te kunnen gebruiken.
Vervolgens een verwerkingsruimte om samen met God je doelen vast te stellen.
Daarna volgen steeds een weekplanning en dagplanning, met oa ruimte voor een dagtekst en specifieke ruimtes voor het uitwerken en plannen van je doelen aan de hand van de 4 stappen. De week wordt steeds afgesloten met een notitieruimte. Het journal biedt ruimte voor een kwartaal.

Specificatie Omschrijving
Lengte 21,5 cm
Breedte 15,5 cm
Hoogte 1,5 cm
Uitgeverij Dagelijkse Broodkruimels
Uitvoering Hardcover
© 2012 - 2022 Tamitha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel