Hooggevoeligheid

Vorige Artikel 4 van 32 Volgende

Draakje Vurig op school

Artikelnummer: 1820
€ 12,95 (inclusief btw)

Draakje Vurig vindt het best leuk op school, waar hij erg zijn best doet. Maar soms gebeurt er wel erg veel om hem heen en slaat ineens de vlam in de pan!

Dit nieuwe avontuur van Draakje is herkenbaar voor alle wilskrachtige, maar tegelijkertijd zo hooggevoelige heethoofdjes. Prachtig geïllustreerd door Martine Goudappel. Voor ouders en leerkrachten is er na het verhaal een heldere uitleg van Janneke van Olphen te vinden. Zij legt uit hoe gevoelige, wilskrachtige kinderen kunnen reageren op schoolsituaties. Geschikt voor kinderen van 3-7 jaar.

 

Over de auteurs

Josina Intrabarolo (1971) is journalist en tekstschrijver. Door haar drie kinderen is zij zich in het onderwerp hooggevoeligheid gaan verdiepen. Dit resulteerde onder meer in verschillende kinderboeken voor hooggevoelige kinderen. Zij schreef onder meer de succesvolle Langmuts-serie, Draakje Vurig, Ridder Zeldenmoed, en recent Fenne en het danskamp.

Janneke van Olphen, psychologe, houdt zich al jaren bezig met de combinatie hooggevoelig en strong willed. In haar boek 'Hooggevoelig kind met een sterke wil' geeft zij ouders (en andere verzorgers) inzicht in de wijze waarop deze combinatie van karaktereigenschappen invloed heeft op het gedrag van het kind. Dat doet zij door gebruik te maken van het verhelderende model van de innerlijke familie. Op praktische en toegankelijke wijze leer je hoe je met zowel de hoge gevoeligheid als met de vurige, sterke wil van je zoon of dochter kunt omgaan. Dat zal de rust en harmonie in het gezin ten goede komen. Samen met Josina Intrabartolo schreef Janneke al eerder het boek 'Draakje Vurig'. Deze bestseller zorgt voor herkenning bij hooggevoelige kinderen met een sterke wil. 

Specificatie Omschrijving
Lengte 24,3 cm
Breedte 17,3 cm
Hoogte 1,1 cm
Auteur Josina Intrabartolo en Janneke van Olphen
Illustraties: Martine Goudappel
Uitgeverij Scrivo Media
Aantal pagina's 32
Leeftijd Vanaf 3 jaar
Uitvoering Hardcover
ISBN 9789491687563
© 2012 - 2021 Tamitha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel