Nieuw!

Vorige Artikel 31 van 32 Volgende

Christelijk Notitieboek

Artikelnummer: 2209
€ 14,95

Stijlvol en praktisch notitieboek dat je voor veel doeleinden kunt gebruiken! Op de licht gelinieerde pagina’s van dit christelijke notitieboek kun jij je eigen aantekeningen kwijt tijdens webinars, meeschrijven met een preek, een cursus, je creatieve ideeën er in tekenen, noem maar op!

Dit luxe notitieboek heeft een hardcover omslag en een praktisch sluitelastiek, penlus, leeslint en kapitaalbandjes in een kleur die matcht met de omslag. Het A5 formaat past gemakkelijk in je tas. Mooi en erg handig!

Het notitieboekje is onderdeel van een serie van mooie notitieboekjes in verschillende moderne kleuren, allemaal voorzien van een Bijbeltekst.

Deze nieuwe serie notitieboekjes matcht helemaal bij de journals van Dagelijkse Broodkruimels, die ook bij Tamitha verkrijgbaar zijn. Mooi als uniek cadeau voor een goede vriend of vriendin.

---

Aan de binnenzijde van het notitieboek staat op de eerste pagina een tekst. Voor iedere kleur notitieboek is dit een verschillende tekst:

Pastelroze: “Jij bent zo kostbaar in Mijn ogen, zo waardevol. En Ik houd zo veel van je.” (naar Johannes 43:4)

Tijmgroen: “Kijk eens naar de lelies, kijk hoe ze groeien in het veld. Maak je geen zorgen Ik zorg voor je. Richt je op Mij. Geniet van wat Ik je geef. Elke dag. “ (naar Mattheüs 6:24-34)

Parelwit: “Vertrouw in alles op Mij. Ik zal het doen. Ik zal voor je opkomen. Dat is net zo zeker als dat de zon opkomt en hoog aan de hemel zal staan.” (naar Psalm 37:5-6)

Mintblauw: “Ik geef je Mijn woord. Je bent nooit meer alleen. Ik geef je Mijn Geest dan ben jij mijn mond, arm & been” (naar Johannes 14)

Aardebruin: “Kijk omhoog naar de bergen, daar zal jouw hulp vandaan komen. Jouw Hulp komt van Mij, de God die hemel en aarde gemaakt heeft. “ (naar Psalm 121:1)

Leiblauw: “Aan het het kruis droeg Ik de straf uit liefde voor jou” (naar Johannes 3:16)

Specificatie Omschrijving
Uitgeverij Dagelijkse Broodkruimels
Afmetingen a5 formaat
Uitvoering Hardcover
© 2012 - 2021 Tamitha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel