TAMITHA

Begin 2012 werd Tamitha een feit! Onze webshop werd officieel ingeschreven bij de kvk en (online) geopend.

Via onze webwinkel verkopen we een gevarieerd en steeds wisselend aanbod op het gebied van wonen en cadeaus. We proberen steeds bijzondere, maar daarnaast ook trendartikelen te vinden, zodat klanten altijd bij ons terecht kunnen. 

Om een steentje bij te dragen aan het milieu, verzenden wij onze pakketjes zoveel mogelijk in tweedehands dozen. Je bestelling wordt binnen deze doos netjes ingepakt.

Van ieder aankoopbedrag bij Tamitha doneren wij 5% aan stichting The Bread Basket. Meer informatie over deze stichting vind je HIER.

 

TAMARA & JUDITH

Wij zijn twee zussen uit Friesland. 'Tamitha' is een samenvoeging van onze namen en is daarnaast ook een Hebreeuwse meisjesnaam die 'tweeling' betekent. Nou zijn wij geen tweeling maar we vonden het wel toepasselijk omdat dit vaak wel gedacht werd. 

Judith heeft SPW en PABO gestudeerd en is, na 12 jaar als leerkracht te hebben gewerk, geswitcht naar een baan als onderwijsassistent op een basisschool.
Hierdoor is meer tijd vrij gekomen voor Tamitha. Eén van haar hobby’s is muziek: trompet spelen. Daarnaast zijn tekenen en verven met aquarelverf een grote hobby!

 

 


Tamara werkt als begeleidster bij een instelling voor mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking.
In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig met haken, frivolité en tekenen.
Daarnaast is zij voorzitter van stichting The Bread Basket, waarvoor zij zelf ook een groot gedeelte van het jaar in de Dominicaanse Republiek verblijft.

 

GEGEVENS

BTW nummer: 851496015B01
Kamer van Koophandel: 54930138

© 2012 - 2023 Tamitha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel