Algemene Voorwaarden


WINACTIES
Al onze winacties (via Facebook en/of Instagram) zijn uisluitend voor deelnemers wonende in Nederland. Deelnemers die in het buitenland wonen mogen meedoen, mits zij de verzendkosten betalen wanneer zij een prijs gewonnen hebben.
Facebook en/of Instagram zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor onze winacties.

1.1 ALGEMEEN
De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Tamitha.

1.2 BETALEN
Na uw bestelling ontvangt u een e-mailbevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld, inclusief evt. verzendkosten. De betaling dient vooraf plaats te vinden. De betalingsmogelijkheden zijn:

- Overschrijving naar rekeningnummer: NL55 KNAB 0256 9719 94 t.n.v. Tamitha, o.v.v. het ordernummer.
- PayPal
- iDeal
- Betalen bij bezorgen (contant of via PIN)

Na ontvangst van betaling wordt je bestelling door ons met uiterste zorg verpakt en binnen 3 werkdagen naar het postkantoor (DHL of POSTNL) gebracht.
Mocht het artikel niet meer leverbaar zijn of een langere levertijd hebben zal dit per e-mail aan u worden meegedeeld.
Wanneer u er voor kiest om uw bestelling te laten bezorgen in Twijzelerheide, Twijzel, Sweagerbosk of de Westereen, kunt u bij het bezorgen contant betalen.

1.3 ANNULERING
De consument heeft vanaf de dag van levering nog 14 dagen bedenktijd waarin hij/zij de goederen zonder opgave van reden mag retourneren. Annuleren doet u via info@Tamitha.nl. Als u de geannuleerde bestelling betaald heeft, ontvangt u het betaalde bedrag terug wanneer het artikel nog niet naar u verstuurd is. Wanneer het artikel wel al naar u verstuurd is gaat artikel 1.4 in werking. Indien u de bestelling niet binnen 14 dagen heeft geannuleerd of geen bevestiging van de annulering kunt overleggen, dan bent u betalingsplichtig.

1.4 RETOURRECHT
Als het bestelde artikel niet aan uw wensen voldoet, kunt u het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retour zenden. U moet het artikel als retour aanmelden via info@Tamitha.nl. Tamitha zal de retourzending bevestigen, waarna u het artikel kunt terugsturen.

Het retour te sturen artikel dient in originele staat en onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Het door u betaalde bedrag, met uitzondering van de verzendkosten, zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst, worden terugbetaald. Indien u de bestelling in zijn geheel retour stuurt worden ook de verzendkosten aan u terugbetaald.

De kosten van het retour zenden zijn altijd voor rekening van u zelf. Retourzendingen zijn voor eigen risico. Wij raden aan het pakket aangetekend/verzekerd te verzenden. (Bij PostNL kost het verzenden van een aangetekend pakket tot tien kilo €8,15) Tamitha is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketten.

1.5 AANSPRAKELIJKHEID
Tamitha is nooit aansprakelijk voor door haar verstrekte (technische) adviezen, druk- en zetfouten in de website, door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de producten. Tamtiha is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. Vervolgens wordt het pakket via DHL verzonden en bij u thuis afgeleverd.

1.6 WIJZIGINGSRECHT
Tamitha behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2012 - 2024 Tamitha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel